Hopp til innhold

Ny rekord: Norges største gullklump


Profilbilde til Stig

Av Stig
4 år siden


Bare litt over en måned etter den forrige rekorden, er det på ny sett noregsrekord. Marius Frang fant en gullklump på hele 34,9 gram.

Gullklumpen ble funnet i elva Gisna som ligger mellom Oppdal og Rennebu.

– Jeg kom meg ned til bunn, som vi må, og plutselig så ser jeg en gullklump som ligger på der, forklarer Frang. Han har ligger i gullgravertelt ved elva, og har holdt på med å grave etter gull i seks år.

– Jeg er veldig fornøyd. Vi får håpe at rekorden står en stund nå, sier han.

Frang mener at klumpen kan være verdt opp mot 12 000 kroner, men han kommer ikke til å selge.

– Jeg skal ta godt vare på den i safen hjemme og ta den fram av og til for å se på den, avslutter han.

 Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

Har du opplevd noe vondt og alvorlig? Ikke skriv det her, men chat anonymt med Kors på halsen eller ring 116 111.