Hopp til innhold
Supernytts nye programleder: Selma Ibrahim.
Hans Otto Bordvik/ NRK

Nytt ansikt i Supernytt!


Profilbilde til Dang

Av Dang
3 år siden


– Jeg digger nyheter og Snapchat, sier Selma Ibrahim som er fersk programleder i Supernytt.

Du kommer til å se mye til Selma framover på NRK Supers populære nyhetsprogram.

– Jeg gleder meg skikkelig til å gi dere nyhetene på en interessant og morsom måte, sier 22-åringen fra Oslo.

Hva slags nyheter liker du best å jobbe med? Jeg elsker nyheter som er litt spesielle og rare, som for eksempel nyheten om 84-år gamle Mary i Canada som fant igjen forlovelsesringen sin i åkeren etter 13 år. En gulrot hadde vokst rundt ringen! Samtidig liker jeg også å jobbe med viktige ting som for eksempel miljø og skole.

Hva gjør du på fritiden? Henger med venner, og synger karaoke på Youtube. Og så elsker jeg Side om side!

Favorittdyr: Hund! (Sankt Bernhardshund)

Taco eller pizza? Ingen av delene! Jeg liker best kjøttboller med tyttebærsyltetøy til.

Hva brenner du for? Rettferdighet. Jeg synes at alle unge bør ha det bra på skolen! Ingen fortjener å bli mobbet, eller ertet. Jeg ble selv mobbet på ungdomsskolen og vet hvor kjipt det er. Hvis du ser noen som ikke har noen å være med, be dem med på noe. Det er jo ikke noe stress!Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

Har du opplevd noe vondt og alvorlig? Ikke skriv det her, men chat anonymt med Kors på halsen eller ring 116 111.