Forsiden NRK Super

Hopp til innhold

Serverer verdas vondaste muffins!


Profilbilde til Magnus

Av Magnus
8 måneder siden


Siggen er tilbake med nye pranks på arbeidsplassen, og denne gongen er det fotografen i Skolefri sin tur til å bli lurt!

Han skal feira bursdagen sin med heile gjengen i Skolefri, og Siggen skal baka herlege muffins til alle saman. Men det fotografen IKKJE veit, er at Siggen saman med Haakon og Kathrine har laga verdas vondaste muffins – som berre fotografen skal få smaka!

Sjekk korleis han reagerer i videoen over!Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.