Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Brannvesenet måtte hjelpe til da en trailer med laks veltet på veien.
Foto: Vegard Aas

Trailer med laks veltet


Profilbilde til Johanna

Av Johanna
8 måneder siden


Rundt halv to natt til onsdag var det en ulykke mellom to trailere i Kongsberg. Den ene traileren veltet, og det lå fisk strødd utover hele veien. Brannvesenet måtte rett og slett bære fisken vekk fra stedet.

– Det har tatt tid å rydde veien, sier politiet. Veien har vært stengt i hele natt, men nå er det mulig å kjøre forbi stedet.

Ulykken skal ha skjedd fordi det var glatt. Ingen personer skal være skadet.

Salmalaks for flere tusen kroner

I alt er 4–5 paller med laks reddet fra den ene traileren. Brannmannskapene tror de har reddet fisk for flere hundre tusen kroner.

All denne fisken har blitt reddet fra ulykken.
Foto: Vegard AasDel det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.