Forsiden NRK Super

Hopp til innhold

Vi sendte en brunost til Verdensrommet!


Profilbilde til Sahand

Av Sahand
2 uker siden


Har du noen gang hatt lyst til å spise noe som har vært ute i verdensrommet? Det har i hvert fall Victor, og denne gangen har med seg sin gode venn, Kattekryp. Dette blir en spennende eksperiment.

Klikk her for å se hele reisen til brunosten.

Hvis du vil lese hvordan vi satte sammen utstyret for å sende opp brunosten så klikk her.

Instagram: @nrkflippklipp
Nettside: www.nrksuper.no
Mail: flippklipp@nrk.noDel det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.